V neděli 11. 10. začne už 44. ročník Velké ceny Prahy.
  | Velká cena Prahy - 44. ročník | 
 
  | Vedoucí
  akce: | Tomáš Seeman, 605 268 200 | 
 
  | Termín
  přihlášek: | neděle 4. října | 
 
  | Odhlášky: | skmop@skmop.cz | 
 
  | Termín
  odhlášek: | pátek 9. 10., 9:00 | 
 
  | Místo
  konání: | Praha-Radlice, Radlická 298/105, Praha 5, 150 00 | 
 
  | Startovné: | Hrazeno oddílem pro plavce rodičů a plavce, kteří se podílejí na přípravě nebo chodu závodu. Ostatní 80 Kč za start. | 
 
  | Sraz: | 7:30 sraz ve vestibulu bazénu | 
 
  | Program: | 7:30 odchod do společných šaten č.6 a č.8, zámky na
  vrátnici proti kartičce MoP | 
 
  |  | 7:45-8:00 rozcvička | 
 
  |  | 8:00 rozplavání | 
 
  |  | 9:00 závody | 
 
  |  | 14:00 rozplavání | 
 
  |  | 15:00 závody | 
 
  |  | předpokládaný konec do 19:30 | 
 
  | Doprava: | vlastní | 
 
  | Ubytování
  a strava: | vlastní, doporučujeme připravit oběd na bazén (těstoviny,
  rýži se zeleninou a drůbežím masem), dále energickou svačinu a 1,5l vody | 
 
  | Poznámka: | Závody jsou soutěží jednotlivců. Plave se v rozplavbách
  přímo na čas. Hlavní disciplína 400m VZ se plave na finále. 
 | 
 
  |  | První tři závodníci ve všech disciplínách obdrží diplom a
  peněžitou odměnu.: 1. 1000 Kč, 2. 700 Kč, 3. 500 Kč V hlavním závodě 400 VZ, obdrží první tři závodníci diplom a peněžitou
  odměnu.: 1. 3000 Kč 2. 2000 Kč 3. 1500 Kč, závodníci na 4.- 6. místě obdrží
  diplom a peněžitou odměnu 500 Kč.
 | 
 
  | Seznam
  přijatých: | středa 7.10.2014 ve večerních hodinách na oddílovém webu
  (www.skmop.cz) | 
 
  | Propozice |  | 
 
  | Příprava
  bazénu: | Proběhne v pátek 9. 10. od 21:00 do 23:00 | 
 
  |  | Bude se připravovat časomíra, rozhlas, ozvučení, bannery,
  lavičky a židle | 
 
  |  | Vzhledem k objemu práce prosíme všechny ochotné rodiče o
  pomoc s přípravou závodů pro Vaše děti. | 
 
  | Příprava
  občerstvení a pomoc při závodech: | Prosíme všechny rodiče o zajištění malého pohoštění pro
  rozhodčí a pořadatele závodů. Připravovaly se studené mísy, zeleninové saláty
  a sladké speciality. |